Står du overfor en større indretning af dit nye kontor, så er der ofte mange overvejelser man skal gøre sig til valg af møbler. Der findes nemlig utallige muligheder på markedet, man skal på jagt efter kontormøbler til ens drømmekontor. Kontormøblerne kommer i alle mulige varianter og det er i princippet kun fantasien der sætter grænser for, hvad man kan få for penge. Dette gælder både når vi taler om hæve sænkeborde, kontorstole, reoler, skabe osv.  Idag kan man ovenikøbet får skræddersyet kontormøblerne, så f.eks. bordplade og ben på et hæve sænkebord også kan matche kontorets farver og stil. Mulighederne er uendelige!

Det er dog vigtigt at huske på, hvilket slags kontor man vil indrette. Skal man indrette et hjemmekontor eller et kontor i en større virksomhed. Hvis det er i hjemmet skal man også tage højde for nogle andre variabler. Her kan der være yngre mennesker som også skal bruge det. Derfor vil der typisk være en større belastning i hjemmet sammenlignet med et professionelt kontor. Derfor kan det være en god idé at vælge et hæve sænkebord der er mere solidt i eksempelvis laminat eller en lignende bordplade. Et eksempel kunne være et af disse populære hæve sænkeborde, som i øjeblikket både bruges i flere hjem og på mange af landets kontorer ude i virksomhederne.

Sådan får du flest møbler for pengene

Vær opmærksom på dette når du skal igang med din indretning af kontoret:

  • Hvilken stil og funktion skal kontoret have? Skal det være stilrent, moderne og måske fancy? Eller må kontoret gerne have en mere ’hjemmelig’ stil? Brugte kontormøbler er perfekt til netop dette formål.
  • Skal møblerne være flotte og æstetiske eller er det vigtigere, at de holder i mange år?
  • Hvor lang produktgaranti vil du have? Garantier kan svinge fra 6 måneder til 2 og 5 år alt efter hvor man kigger i markedet.
  • Ovevej hvor mange penge du vil bruge på indkøb og hvad du mangler på kontoret. Måske du kan få mængderabat hos forhandleren.

Hvilke brugte kontormøbler man skal vælge er er lettest at vælge ud, hvis man sætter sig for at finde ud af, hvilken stil  og farver man ønsker at sætte i eksempelvis hjemmet. Med et hjemmekontor kan man nemlig signalere, hvor man står i livet. Er arbejdet højt prioriteret eller er familielivet nu det vigtigste på dagsordenen?

Kig nærmere på billige, brugte kontormøbler på http://jkoffice.dk/146-brugte-kontormøbler