Hvis du overvejer at købe en brusedør i glas, kan du glæde dig til en lang række fordele. Brusedøre har nemlig en række fordele, som gør, at de kan være at foretrække i stedet for et bruseforhæng eller en mere konservativ løsning. Her får du et overblik over, hvilke fordele det kan have, hvis du vælger brusevægge- eller døre i glas til dit badeværelse i din bolig.

Her er fordelene ved en brusedør i glas

Der er en række ting, der gør, at det kan være fordelagtigt at finde en flot glasplade til at sætte ind i brusekabinen. Nogle af dem er:

  • Glaspladen kan skæres til, så man kan tage højde for kanter og skæve vægge
  • En brusedør skaber meget mere rum og lys derhjemme
  • Den er væsentligt nemmere at rengøre end bruseforhæng
  • Du kan kombinere dem med flotte stålbeslag

Først og fremmest har brusedøre i glas en stor fordel, når det kommer til, hvor man gerne vil placere sin brusekabine. Med det klassiske bruseforhæng, har man nemlig brug for en firkantet brusekabine, hvis man skal have forhænget til at passe. Sådan er det ikke med brusvægge og brusedøre i glas. Her kan du vælge at placere brusekabinen op ad en kantet væg. Glaspladen kan skæres til, så den passer ind stort set hvor som helst.

Ydermere er brusedøren i glas med til at skabe et meget lysere rum, end du vil få med et bruseforhæng. Lyset får nemlig fri adgang ind i badeværelset, når du bruger glaspladerne. Ligeledes går det nemt, når du skal rengøre den moderne løsning. Man skal bare tørre vandet af pladen, så slipper man for kalkpletter. Sidst kan du også vælge nogle fede beslag til din brusedør i glas, der både kan være lavet af stål, metal eller et helt tredje materiale.

Besøg  unidrain for at se en flot brusedør i glas