De fleste moderne badeværelser benytter sig også af vægge til brusekabinen, der kan være lavet af mange forskellige materialer. Det mest populære er klart glas, der dog også kan fungere som et meget stilrent og flot element i et badeværelser. Men hvis man har en udendørs brusekabine, kan man også sagtens få en flot og fin væg, der kan gemme brusebadet og gøre det hele lidt mere lækkert og privat.

Overvej en udendørs brusevæg lavet af et rustikt materiale

Udendørs brusekabine og brusevæg i glas

Skal man bygge en væg, der kan skærme for brusebadet udenfor, er det dog en stor fordel, at man vælger et materiale, der kan klare sig godt imod det danske vejr og de mange årstider, der kan udfordre mange materialer, som står udendørs.

De mest oplagte materialer er dem, som i forvejen er ude i naturen. Forskelige former for granit og andre tunge materialer, kan faktisk fungere godt til at skærme af i den ellers barske natur. Ellers kan trædøre til brusebadet også godt fungere.

Hvis huset ellers er godt afskærmet mod vejret, hvor brusebadet måske kan være under et halvtag eller noget lignede, kan man faktisk også med fordel vælge en brusevæg af glas. Man skal dog, naturligvis, være opmærksom på, at sådanne brusevægge ikke giver den store grad af privatliv, og man skal derfor måske kun overveje at bruge den løsning, når brusebadet i forvejen er i et afskærmet område.

Ellers kan man frit begive sig ud i det marked, der er, og finde den brusevæg, der på bedst mulig vis passer i den linje, man ellers har lagt for de møbler og den arkitektur, der er i det udendørs område, hvor man vil anlægge et brusebad med en sammenhørende væg til. Hvis du ønsker mere inspiration til, hvordan du kan etablere en udendørs brusekabine, så hold øje med fremtidige indlæg, hvor vi går mere i dybden med selve opførslen at et sådan anlæg.