Næsten alle danske boligejere kender til problemstillingen: Dine fliser bliver ramt af grønne alger på et eller andet tidspunkt. Med det svingende danske klima, er det nærmest umuligt at undgå at dine fliser på et eller andet tidspunkt bliver ramt af alger. Og så er en fliserens den eneste udvej.

Dine fliser er specielt udsatte, hvis de befinder sig i skyggebelagte områder. Der skal nemlig sol til, hvis man skal undgå at blive ramt af de irriterende grønne belægninger, som både er beskæmmende for dine øjne og flisernes levetid. Grundet det skiftende vejr med både sol og regn, er det tæt på umuligt at undgå at fliserne bliver omringet af fugt, som netop er den grundlæggende præmis for at alger kan vokse frem.

Den gode nyhed med fliserens

Inden du bliver helt fortvivlet over udsigten til at skulle bøvle med alger og grønne belægninger resten af livet som boligejer, kan du berolige dig selv med, at der findes en løsning. Med den korrekte behandling og fliserens, kan du nemlig sikre dig, at du ikke får besøg af alger og mos lige foreløbigt.

Får man renset sine fliser i tide, undgår du altså at skulle til at rense hver enkelt flise i fremtiden. En fliserens og algebehandling går ud på, at man behandler fliserne med et miljøkendt algebekæmpelsesmiddel som sørger for, at rødderne på alger og mos giver slip i flisernes overflade og dør. Alge- og fliserens virker med det samme, men det fulde resultat ses først efter lidt tid. Det skyldes, at de sidste rester af de grønne belægninger automatisk fjernes af regn og vind.

En fliserens er altså den sikre vinder, når man f.eks. skal sikre de fliser der ligger på ens terrasses levetid. Og samtidig sørger du altså for, at du ikke behøver at bøvle med samme problemstilling længere ude i fremtiden.

Kig nærmere på fliserens af terrasse her