I udlandet er Danmark kendt for specielt to store ting. Vi er det gladeste land i verden, hvor de fleste danskere er tilfredse med deres tilværelse. Og så har vi god stil. Dansk design er mere efterspurgt end nogensinde, og undersøgelser viser også, at danskerne går mere og mere op i, hvordan deres hjem ser ud. Nu er indretningen også flyttet ind i danskernes badeværelse, viser nye undersøgelser.

Næsten halvdelen af danskerne går ifølge undersøgelserne op i, hvordan deres badeværelse ser ud. Ting som gulvafløb, er blevet mere afgørende, selvom det på overfladen, blot kan virke som en lille detalje. Det er dog vigtigt for mange danskere, at man ikke bliver forstyrret af et grimt gulvafløb, der forstyrre designet og indretningen.

Gulvafløb er vigtige

Nye gulvafløb er mere skjult på badeværelset

Næsten hver tiende dansker fortæller, at de finder det meget vigtigt, at badeværelset er i pæn og orden stand. Selv afløbet i gulvet er vigtigt, når den sidste finesse skal sættes i værelset, man først besøger, når man er stået op om morgenen. De næsten ti procent understreger i undersøgelsen, at badeværelset er det vigtigste rum i deres hus.

Skal man give ordentlig opmærksomhed til et sådan rum, er hver eneste detalje vigtig. For mange år siden var det sjuskefejl, der simpelthen var umulige at undgå, fordi man ikke vidste, hvordan man skulle bygge anderledes løsninger. Virkeligheden er anderledes i dag.

Skjulte gulvafløb fornyer

Det helt nye er skjulte gulvafløb til badeværelset, der ikke springer i øjnene på hverken en selv eller ens gæster, når du kommer ind i rummet. De nye gulvafløb skjuler sig i gulvet, hvorved man altså slet ikke lægger mærke til, at der indlagt afløb i badeværelsesgulvet.

Skal man være helt spot on på badeværelset derhjemme, kan de altså være en fordel at give gulvafløbet det opmærksomhed, det fortjener.