Når man leder efter det helt rigtige gulvafløb til sit nye badeværelse, er det vigtigt at huske på at tænke hele badeværelset med som en helhed. Vælger man en tilfældig løsning, og bare tager det første og bedste tilbud som viser sig, kan det ødelægge hele rummets stemning og udtryk.

Man kan nemlig risikere, at et forkert valg af afløb kan betyde, at afløbet så at sige løber med hele opmærksomheden. Den uønskede opmærksomhed, vel at mærke. Det er derfor, det er så vigtigt at koncentrere sig hele vejen i gennem, når man indretter et rum eller badeværelse i sin bolig. Den mindste ting kan i sidste ende blive fatal.

Følg disse tre råd, når du vælger gulvafløb

Disse ting skal du være opmærksom på, når du vælger dit nye gulvafløb til dit badeværelse

  • Der er flere ting, man skal overveje, når valget af gulvafløb skal tages. I forhold til hvilken type afløb du skal vælge, så kommer det meget an på, hvordan dit bruserum ser ud.
  • Det er en god idé at tænke over, hvordan du kan skjule gulvafløbet bedst. Det gøres f.eks. ved at vælge et afløb i samme materiale som badeværelsesgulvet.
  • Sidst, men ikke mindst: Tænk praktisk, før du tænker æstetisk. Det kan lyde flot, men når det kommer til rum som badeværelset, er det bare super vigtigt, at alt fungerer som det skal.

Det kan have mange fordele at vælge et gulvafløb i samme materiale, som badeværelsesgulvet er lavet i. På denne måde bliver det nemt at skjule gulvafløbet, hvilket typisk gør hele rummet en tjeneste. Man plejer at sige, at et gulvafløb er pænest, når man ikke lægger mærke til det. På denne måde kan du også koncentrere dig om det praktiske aspekt, og dermed sørge for, at du får en optimal løsning.