Er du på udkig efter møbler, pyntenips eller noget helt tredje til hjemmet, kan det være en rigtig god idé at starte ud på nettet. I de seneste år er det boomet frem med webshops der sælger boliginventar og det har presset priserne i boligmarkedet markant. Samtidig har konkurrencen fået de mange shop-ejere til at stramme op på servicen hvilket gør, at man idag kan finde et pænt stort sortiment hos flere forhandlere, flere tilbyder gratis fragt og andre gode fordele til deres kunder. Der er med andre ord kamp og kunderne, deres loyalitet og det kommer altsammen kunderne til gode. Vi elsker boliginventar og vores redaktør har derfor fundet frem til nogle af de bedste webshops herhjemme og udenfor.

Boligshops du ikke kommer udenom!

Paustian.dk

Her finder du alt indenfor klassisk design fra velkendte mærker. Det er designermøbler der er i fokus og webshoppen har idag fået et komplet sortiment med noget af det ypperste indenfor dansk og internationalt design. Derudover har webshoppen flere butikker rundt i landet, bl.a. i København, Aarhus og Oslo.

Stillebenshop.dk

Denne butik er kendt for sit store udvalg af kunsthåndværk og har ligeledes en fysisk butik i København. Der er både unikke ting til boligen men også masseproducerede tilbydes i sortimentet, alt efter hvad der passer til budgettet. Konceptet er meget gennemtænkt og der er fristelser

Bodieandfou.com

Dette er en engelsk shop der har et kæmpe udvalg af ting til hjemmet. De har også nogle sjove funktioner, f.eks. “most wanted” der hjælper dig med at finde de mest populære produkter. Shoppen tilbyder både kunst, alt i porcelæn og masser af godt til stuen.

Hayshop.dk

Hayshop af det danske designfirma “Hay” har deres egen kollektion af både møbler, tæpper og deres verdenskendte puder. Hay har ekspanderet med raketfart og bringer både humor og farve ind i hjemmet igennem kreative og stilrene produkter. Hayshop er et godt sted at starte og giver masser af inspiration til det næste boligkøb.

Overvejer du at starte din egen webshop?

Måske kunne du selv tænke dig at komme igang med en webshop indenfor boliginventar eller andet. Der findes idag en masse guide på nettet men det vigtigste er dog, at man har et godt og unikt koncept. Herefter følger en masse teknisk så som at få udviklet en platform og markedsføring af produkter, f.eks. igennem Adwords og SEO. Er du nysgerrig kan vi anbefale at læse denne guide med mere om SEO til webshops her. Det kan også tit betale sig at hyre en freelancer SEO og Adwords ekspert til optimering der kan hjælpe med alt opsætning og optimering af webshoppen. Vi vil ikke gå mere i dybden med dette, da det ligger udenfor rammerne i denne artikel. Flere brugere har du spurgt ind til hvordan man kan starte op, hvorfor du her har fået lidt inspiration.

Bemærk: Der findes også rigtig mange andre bolig-shops som er værd at besøge. Ovenstående er derfor ikke en fuldendt liste men blot nogle af dem som vi har valgt at fremhæve i denne omgang, og har haft gode erfaringer med.