Når man skal ud og have et nye hæve sænkeborde til kontoret, skal man tage mange ting i betragtning. Hvis man forventer at have en virksomhed med meget lang levetid, og hvis man oveni købet også gerne vil have, at de kontormøbler og de skriveborde, man har på kontoret, skal være der i lang tid, så er der et meget godt råd. Sørg for at skrivebordene, kontorstolene og alt det andet enten er i sort eller hvid. Så får du et design, der er tidsløst på dit kontor og som falder i de flestes smag.

Hæve sænkeborde og skriveborde i sort og hvid kan kombineres

Sort hvid hæve sænkeborde

Et stilvalg, der altid hitter, er, at man kombinerer den enten sorte eller hvide farve, man har valgt til sine hæve sænkeborde og skriveborde, med den modsatte farve på væggene. Det vil altså sige, at man enten vælger sorte vægge eller gulve til hvide skriveborde og hvide vægge eller gulve til sorte skriveborde. Den klart mest populære løsning er dog lyse vægge og mørke kontormøbler, da der ellers kan blive meget mørkt på arbejdspladsen.

Ydermere er det også moderne at kombinere hæve sænkeborde til virksomheden med skriveborde, stole, der også er af modsatte farver. Man kan også sagtens gøre det med mødeborde, loungeborde, konferenceborde eller de borde, der står i receptionen. Her er de største overflader typisk hvide, mens de mindste overflader er mørke, således at man kan holde kontoret stilrent, men samtidig have den smarte farvekombination. Herfor er mange mødeborde hvide, mens kontorstolene enten er sorte eller overbetrukket med sort stof.

Benytter man sig af denne designmodel, vil man blandt andet slippe for at ommøblere konstant på kontoret, ligesom man også med sikkerhed vil kunne beholde de samme møbler og hæve sænke skrivebord i mange år på kontoret, så længe de er i god kvalitet og kan holde til den slid, de får i løbet af årene. Hvis man derimod synes det hele bliver for sort og hvidt, kan man passende kombinere rummene med farverige ting rundt omkring, f.eks. en vase, et maleri, en rød sofa eller noget hele tredje, så det hele ikke bliver sort på hvidt. Samme designprincipper er velegnet på arbejdspladsen såvel som hjemme i de fleste boliger.