Med Apples HomeKit er det nu muligt at kontrollere tæt på alt, hvad der foregår i dit hjem. Nogle af de ældre generationer vil måske tænke, at det har man da altid selv kunnet kontrollere. Forskellen er, at med HomeKit kan man nu klare det via sin iPhone. På mobiltelefonen kan man simpelthen selv styre om lyset skal være tændt, ovnen slukket eller om der skal spilles musik på øverste etage. Det eneste som det kræver er iPhone tilbehør som er HomeKit-kompatibelt og der er efterhånden så mange af disse produkter på markedet, at vi for alvor kan begynde at digitalisere vores bolig.

Hvor har HomeKit sine særlige fordele? Der er ingen tvivl om, at HomeKit er et revolutionerende værn mod de mange indbrud, som vi oplever i Danmark. Landet er, sammen med Grækenland, Europas mest indbrudsplagede land, hvilket selvfølgelig er en utrolig kedelig statistik. Men forhåbentlig kan denne iPhone-kontrollerede opfindelse være med til at dæmpe disse tal. Idag findes der flere overvågningskameraer der er iPhone-kompatible og i flere forskellige prisklasser.

Derfor vil iPhone tilbehør med HomeKit digitalisere vores bolig

Der er mange fordele ved at byde HomeKit ind i ens bolig:

  • Alle, der har en iPhone i dag, kender til funktionen ’Siri’. HomeKit giver dig mulighed for at bruge funktionerne via din stemmeføring. Du kan for eksempel sige ”sluk lyset” til Siri, og lyset i din bolig vil herefter slukke.
  • Du kan lave dine egne kodede kommandoer, som får HomeKit til at justere flere ting på samme tid.
  • Hold øje med dine ting, mens du er væk fra huset.
  • Du kan finde meget iPhone tilbehør på markedet som er HomeKit-kompatibelt.

Der er ingen tvivl om, at HomeKit fremadrettet vil blive en revolution. Folk, der i fremtiden skal have bygget et nyt hus vil uden tvivl overveje lignende muligheder for at digitalisere deres bolig med HomeKit kompatibelt iPhone tilbehør. Derudover åbner teknologien op for helt nye muligheder for automatisering. I film har man ofte set, at folk kunne klappe to gange, og så ville lyset slukke. Dette er nu blevet en realitet, og nøglen til det hele er din iPhone, der begynder at styre mere og mere i dit liv. Vi glæder os til at se nærmere på hvad dette vil betyde for de danske boliger.